Какво е въглища?

Coal Formation

Какво е въглища?
Въглищата са изкопаеми горива или с други думи една скала, която може да се запише. Тя изглежда като лъскав черен или синкав цвят скала.
За Въглища Въглища има своите корени от слоеве на растителна маса натрупващите се в долната част на тялото на вода. Полученият продукт е скала, която съдържа въглерод, водород, кислород, азот и микроелементи. Има четири класификации на въглища лигнитни въглища, под битумни, битуминозни и антрацитни въглища.
Ползването на въглища Изгарянето на въглища резултатите освобождаване съхраняват енергия от тези времена и се използва за генериране на електричество, индустриална сила, и металургични процеси, а също така се използва в битово отопление.
Coal Отопление за дома Асфалтови и антрацитни въглища са най-доброто за домашно отопление. Асфалтови изгаря добре, самостоятелно или с дърва за огрев, но отделя малко дим и миризма антрацит нужди да бъдат изгорени с нормална въглища или дърва, излъчва почти никакъв пушек или миризма и значително увеличава топлина и направи страхотно сърцето на огъня!